Termék kategóriák

TR-40 KV áramfejlesztő (kültéri burkolattal ellátott kivitel)

Folyamatos elektromos teljesítmény: 42 kVA
Teljesítmény változó terhelésnél: 43 kVA
Cikkszám:
TR-40 KV áramfejlesztő (kültéri burkolattal ellátott kivitel)
Márka:
TR

Leírás

• A KOHLER dízelmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmazhatók építési, hibaelhárítási, katasztrófa-elhárítási munkahelyeken. Széleskörűen alkalmazható a mezőgazdaságban, vízgazdálkodásban, árvízvédelemben.

• Áramkimaradások esetén vésztartalékként használható, automatikus indítás-átkapcsolással is rendelhető (HDK).

• A gépek meghajtása a legújabb fejlesztésű vízhűtéses dízelmotorral történik. A Kohler dízelmotor USA fejlesztésű, Olaszországban a legmodernebb, automatizált gyártósoron készül. Erős, strapabíró, megbízható, gazdaságos üzemű és hosszú életű. Kedvező üzemanyag fogyasztás jellemzi. Külön megemlítendő a motorcsalád 500 üzemórás szerviz-ciklusa, ami gazdaságos használhatóságot jelent az üzemeltetés / karbantartás területén is, így tovább csökkenti az üzemeltetési költséget. A motorcsalád több nemzetközi innovációs díjat nyert.

• A generátor-egység elektronikus feszültség-szabályzású szinkron generátor, az olasz Mecc Alte cég terméke. A vezérlés digitális vezérlőpanellel történik, ez védi a motort a károsodásoktól, kijelzi a villamos adatokat.

• A gépek jellemzője a kis méret és tömeg, gazdaságos üzemelés valamint hosszú élettartam. Az alváz tűzihorganyzott, a burkolat horganylemezből készül. Az üzemanyagtank rozsdamentes kivitelű. Így a gép korrózió elleni védelme is magasfokú, ami hosszútávú értékállóságot is jelent.

• A burkolattal ellátott kivitel kültérben üzemeltethető és tárolható bármilyen időjárási viszonyok mellett. Mindemellett csökkenti a zajkibocsájtást.


Műszaki adatok:
Feszültség: 400 V
Fázisszám: 3
Folyamatos elektromos teljesítmény: 42 kVA
Teljesítmény változó terhelésnél: 43 kVA
cos fi: 0,8
Áramerősség fázisonként: 60 A
Frekvencia: 50 Hz
Meghajtómotor: KDI 2504TM
Teljesítmény: 41 kW
Hengerek száma: 4
Hűtés: vízhűtés
Fordulatszám: 1500/perc
Max. fogyasztás: 8 liter/óra
Üzemanyagtartály: 60 liter
Generátor: Mecc Alte
Befoglaló méretek: 190 x 95 x 93 cm
Tömeg: 750 kg
Zajszint (LWA): 96 dB(A)


A motorvezérlés TE809 motorvezérlővel történik. A TE809 gondoskodik a motor védelméről, valamint kijelzi a villamos paramétereket. A csatlakozók igény szerintiek lehetnek. A gép beépített ÉV relével rendelkezik.

AT-207 indító-átkapcsoló automatika (HDK):
AZ AT-207 automatika olyan áramfejlesztők vezérlésénél alkalmazható, ahol a villamos hálózat kiesésekor az áramfejlesztőt emberi beavatkozás nélkül szükséges elindítani és feszültségét a fogyasztóra kapcsolni. A beépített kapcsolóegység villamosan és mechanikusan is reteszelve van a generátor és a hálózat véletlen összekapcsolása ellen. A vezérlőegység használatáról könnyen áttekinthető billentyűzet gondoskodik. A panelen beállíthatók és megtekinthetők a kapcsolási paraméterek, kijelzi a mért villamos értékeket, jelzi az esetlegesen előforduló hibákat, eseményeket. Az automatika készenléti helyzetben figyeli a hálózat villamos paramétereit és tölti a gép akkumulátorát. Hálózati feszültség kimaradása vagy más hibajel esetén automatikusan elindítja a gépet, és teljesítményét a fogyasztóra kapcsolja. A hálózat helyreállásáig emberi beavatkozás nélkül táplálja a fogyasztót, majd ekkor a hálózatot a fogyasztóra kapcsolja, és a generátort újra készenléti helyzetbe állítja.
GPS modem beépítésével a gép teljes ellenőrzése és vezérlése okostelefonról vagy tabletről lehetséges. A telefonon megtekinthetők a hálózat és a gép paraméterei, távolról indítható és leállítható az egység.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Gardena termékek
csanadygep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció